OTT GO

OTT GO

  • Категория: Entertainment
  • Дата выхода: 2019-03-16
  • Текущая версия: 1.0.1
  • Adult рейтинг: 9+
  • Размер файла: 32.12 MB
  • Разработчик: GSS Media KG
  • Совместимость: Требуется iOS 10.0 или выше.

Описание приложения

OTT IPTV на вашиот iOS уред. Како вашите ТВ канали да ви бидат на дофат на рака? Едноставно, новата OTT GO апликација од компанијата ott.Solutions е правото решение. Најстабилниот IPTV систем на просторот на поранешна Југославија. Доколку сте ја пропуштиле вашата емисија, серија или филм, гледајте ги ТВ каналите со премотување наназад до 7 дена. Уверете се во супериорноста на нашите услуги.

Скриншоты

keyboard_arrow_up